może dla mnie coś przywieziesz :-D :-Da potem do babci na paczusie, mniammm :ico_brawa_01:

Film bardzo fajny, dawno się tak nie uśmiałam...już myślałam , że urodzę :ico_szoking: :ico_szoking: hehe Teksty typowe Pazury, więc musiało być śmiesznie! Żałuje, że do kina na to nie poszliśmy!to zdaj relację czy się podobał :ico_sorki:
A ja mieszkając w centrum jestem narażona na oglądanie tych pyszności na wystawach- cukiernia przy cukierni! Więc jak tu się nie skusić od czasu do czasu :-) Ale w ciąży nie mam wyrzutów sumienia :-)ja to do ciast, paczkow, drozdzowek i innych tego typu rzeczy nie tesknie nigdy. Moja mama jest cukiernikiem i w domu zawsze wszystkiego pelno az nam sie przejadlo. Choc od czasu do czasu mnie do czegos pociagnie ale to juz naprawde musze miec wielkiego smaka :ico_oczko:

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:stawiam :ico_tort: za półmetek
dobrze wiedzieć,że się podobał,ja bym chciała iść na ten film do kina :ico_sorki:Film bardzo fajny, dawno się tak nie uśmiałam...już myślałam , że urodzę :ico_szoking: :ico_szoking: hehe Teksty typowe Pazury, więc musiało być śmiesznie! Żałuje, że do kina na to nie poszliśmy!
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość