to sporo masz wybranych :ico_szoking: ciekawe jaki w rezultacie wybierzesz :-Dwiecie co ja wczoraj zrobiłam, przejżałam wszystkie modele wózków na allegro :ico_haha_01: wybrałam 21

Podziwiam i gratuluje wytrwałości i cierpliwości w oglądaniu stron. Ja szybko wymiękłam i pojechaliśmy do sklepu.Powiedziałam dokładnie co chcę w wózku i kazał pokazywać wszystkie modele jakie mają+te które udało mi się zobaczyć na allegro.Daj znać, które modele wygrały i co wybrałaś ostatecznie.wiecie co ja wczoraj zrobiłam, przejżałam wszystkie modele wózków na allegro :ico_haha_01: wybrałam 21, które podobają mi się wizualnie i teraz chcę zrobić sobie tabelkę i będę zaznaczać jakie mają funkcje i w ten sposób będę eliminować kolejne, mam nadzieję, że coś wybiorę :-D

ja mam 5kg :ico_wstydzioch: ale waga narasta mi stopniowo, więc może uda się bez rozstępów :ico_oczko:Kurcze już prawię 7kg mam do przodu

Ja od 20 tygodnia już mam siarę....ale nie pojawia się codziennie! Czasem w nocy tylko jedna kropeczka, czasem w dzień zauważę plamkę na staniku. Raz tylko leciała mi w nocy tak mocno, że się obudziłam bo strumieniem mi spływała po brzuchu :ico_wstydzioch:Chyba siara mi się pojawiła, bo miałam mokrą plamkę na bluzie od piżamy dzisiaj rano na wysokości piersi :ico_szoking:
Mój siostrzeniec miał taki ale był chyba dla niego za twardy albo nie wiem co bo nie chciał na nim spać i musieli mu kupić drugi.Spał najchętniej w ich łóżku więc jak kupili mu duże z innym materacem śpi już tylko tam. Chce pójść do sklepu i sprawdzić twardość, i wtedy zdecyduję który.materacyk to chyba kokosowo-gryczany najlepszy z tego co czytałam? Nam łóżeczko kupi chrzestna-turystyczne i dokupię sobie do niego lepszy materacyk, bo te w zestawie są kiepskiej jakości i przede wszystkim są składane, więc nie bardzo, żeby dziecko spało na takim cały czas

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość