Nicola, super zdjęcia!!!! Masz piękne dzieciaczki :)
dzięki :-DNicola, śliczne zdjęcia Dzieciaczków!
tak elastyk będę musiała ją sprzedacFajne się chustujecie :ico_brawa_01: To elastyk?
mój krystian lubi różowe zabawki :ico_oczko: wszystkie karolinowe różowe torebki są wyślinione :-DMy mamy taką samą pozytywkę na łóżeczku - dostaliśmy od naszego dobrego znajomego - tylko nie wiem dlaczego On wybrał dość specyficzną kolorystykę jak dla chłopca - wszystkie zajączki są różowe :ico_haha_01:
współczuję :ico_noniewiem: masaż powinien pomóc :-)Coś mi "wlazło" w szyję i chodzę skurczona, głową ani prawą ręką nie mogę ruszać bo kark booliiiii.
dziękuję :-DNICOLA_1985, superaśne dzieciaczki :ico_brawa_01: A jakie do siebie podobne.
cierpliwości :-) zobaczysz, że za niedługo ruszy i nie będziesz go umiała dogonic :ico_oczko: najważniejsze, że próbuje :-) mój Krystian próbuje przybrac pozycję czworaczą ale nie bardzo wie jeszcze o co kaman :ico_oczko:U nas zaczyna się początek raczkowania. Dziś ćwiczył intensywnie i moentami wychodziły dwa kroczki :ico_haha_01: Ale potem szybko pupa w dół i leżał jak kłoda :ico_haha_01:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość