Buzok a to kiedy chrzcinki????
w Wielkanoc :-) , oj mogłoby już być po, bo zamieszania tylko dużo :ico_olaboga: , w sobote skończyliśmy remont, a w niedzielę byliśmy u mojej ciotki, która będzie nam gotować, no i na zakupkach po spożywkę. A jeśli chodzi o moją teściową to mimo mieszka naprzeciwko to zastanawiam się, czy łaskawie nas odwiedzi w tak ważny dzień dla jej wnuka :ico_noniewiem: :ico_placzek: .
Nadia tez sie slini
hmm :ico_noniewiem: zdarza się, że dzieci mające 3 miesiące już ząbkują, ale np moja Oliwcia śliniła się od początku bardzo a pierwszego ząbka miala jak miała 8 miesięcy, i powiem Wam dziewczyny, że nie ma się do czego śpieszyć, bo podobno im później wyjdą ząbki tym dłużej będą zdrowe :ico_noniewiem: .
Moja Oliwia ma 6 lat, czyli najwyższy czas na to aby mleczaki zaczęły wypadać, a tu nic :ico_olaboga: , ząbki zdrowe. No i mamy problem bo za dolnymi jedynkami zaczęły jej wychodzić stałe zęby a mleczaki ani drgną :ico_olaboga: , no i w czwartek idziemy do dentysty je wyrwać, aż się normalnie boję :ico_szoking: :ico_placzek:
[ Dodano: 2011-04-11, 21:46 ]
zapomniałam się przywitać z Alineczką. Fajnie, że jesteś :ico_sorki: , zaglądaj częściej, wiem, że ciężko Ci bez autka :ico_pocieszyciel: ale mam nadzieje, że niebawem wszystko się u Ciebie jakoś uloży :ico_sorki: