14 kwie 2011, 10:50
czesc dziewczyny...
Przepraszam, ze nie zagladam, ale slowo daje, ze nie mam czasu na nic :ico_sorki: w domu mam bajzel, wszystko stoi na glowie, w poniedzialek rocilysmy do domu to Pola spala caly dzien, moglam sie troche ogarnac, ale pozniej 2 noce-zero snu, makabra, wczoraj obiad gotowalam jedna reka z Pola przerzucona przez ramie, na szczescie dzisiejsza noc byla super i od rana jeszcze spi z pobudkami na cyca-niestety je malo, ale co chwile, musialam laktator kupic, bo by mi piersi rozerwalo :ico_haha_01: mysle, ze na to co trzymam w staniku juz nawet rozmiaru nie ma w tabeli...
jeszcze nie bylismy na dworze, moze dzisiaj sie zbierzemy...
Porod mialam na maxa wyczerpujacy i bolesna-takiego koloska urodzic to nie przelewki :ico_haha_01:
bylam w szoku jak mi powiedzieli ile wazy, bite 3 dni ja badali w kolko, krew pobierali na cukier, monitorowali, bo albo jest taka duza, bo taka zdrowa, albo tak urosla, bo chora, na szczescie mamy wielki okaz zdrowia :-D
odezwe sie jak zlapie chwile, dziekujemy wam za wsparcie i Gratuluje Serniczce...
Tbogucka bardzo ci wspolczuje-durna ta polozna tak cie zalatwila.
a co do szukania forum to pod polem textowym sobie odhacz "powiadom mnie gdy ktos odpowie" i zawsze jak ktos napisze to dostaniesz maila z linkiem od momentu twojej ostatniej wypowiedzi :-) nie trzeba nic szukac