Witaj Aga :ico_nienie: zaglądaj częście, bo okropne pustki tutaj :ico_noniewiem:
Buzoczku cudowne zdjęcia Adrianek jaki śliczny przystojniaczek, super! A jak imprezka się udała? I pochwal się co mały dostał na chrzest?
dzięki :-) , imprezka się udała, nawet się ciesze, że P chrzestny i chrzestna z rodzinami nie przyjechali, bo bym ich nie pomieściła :ico_olaboga: , a tak wszystko się udało :ico_brawa_01: , a co dostał? No w sumie same pieniążki, od chrzestnego piękne Pismo Święte, i tyle. U nas dają na prezenty pieniązki :ico_noniewiem: .
Ciekawet jak tam ALINECZQ, GAGA i ZUBELEK?
ja też jestem ciekawa, bo już dawno ich nie było.
U nas już koniec "cycowania" nie wiem czemu Kladia w ogóle nie chce ciągnąć
to masz tak jak ja miałam z Oliwcią, pewnie częściej ją dokarmiałaś i butla jej się spodobała :ico_noniewiem: , jak jak raz na jakiś czas małemu daję butlę, to mnie nerwica bierze, bo nie chce ją zlapac, tylko by przy cycu wisiał, no ale jak gdzieś dalej z nim jadę to wolę jak wypije butlę bo dłużej wytrzyma wtedy :ico_noniewiem: , i tak własnie przed chrztem nie chciał butli, trochę pocycał cyca, i był płacz na mszy musiałam go karmić w aucie :ico_haha_01: , bo butle mieliśmy ze sobą ale jej nie chciał :ico_olaboga: .
Nie wiem czy to w ogóle może mieć jakiś wpływ? Jak myślicie!
nie mam pojęcia, nigdy nie brałam tabletek anty... :ico_noniewiem:
Kurcze liczyłam ze jeszcze trochę bez będzie a ty lipa:(
a to pewnie dlatego, że mała już nie cyca :ico_noniewiem: