emilia7895, ja używam tantum rosa- naprawdę pomaga :-) możesz robić irygacje albo nasiadówki, albo spryskiwać sobie jak masz jakąś buteleczkę z psikadełkiem! Ja nacięta nie byłam i nic mi na zewnątrz nie pękło, ale w środku miałam 3 szwy- jeden bardzo mnie irytuje, choć dzisiaj jest już lepiej :-) Mama twierdzi, że już się powinien rozpuścić, mam nadzieję, że nic tam się złego nie dzieje :ico_sorki:
Macie racje co położna to opinia, każdy dosłownie mówi co innego. Najlepiej jadać wszystko z umiarem, ograniczyć tylko ciężkostrawne produkty i tłuszcze zwierzęce. Ja tak robię- Małemu nic nie jest :-)
Może rzeczywiście tak z tym karmieniem jest, że tyle mu wystarcza- tylko wiecie jak ktoś powie " pije za mało- masz go budzić" to się człowiek zastanawia, czy czasem dziecko głodne nie jest. Ale dzięki temu ani nie ulewa, ani nie wypluwa , nie zwraca- żyć nie umierać :-)
[ Dodano: 11-05-2011, 12:16 ]
Tatuś usypiał synka-teraz obaj śpią :-)
Mojego usypiać nie trzeba- budzi się, przebieram go, troszkę się do niego poprzytulam, dam cyca- popije popije i odpływa, ze już niczym go nie da się obudzić :-)
Płacze tylko jak go przebieram i jak go kąpiemy- nie lubi być goły :-)