witam
nareszcie mąż mi naprawił ładowarkę od lapka i oby już normalnie działała :ico_sorki:
Milenka śpi od 10.30 więc niedługo pewnie pobudka,to sobie chociaż posprzątałam i zaraz obiadek będzie :-) Hania na podwórku biega i wpada tylko jak chce jeść lub pić :-D
mężuś już w domku,dzisiaj biedny do dentysty jedzie bo 2 zęby go bolą i nic nie pomaga :ico_olaboga:
my tak samo sporo na dworze siedzimy,jak mam w domu coś do zrobienia to małą w wózku przed dom wystawiam i sprzątam :-D
mama Izuni , NOWA gratuluję narodzin córeczek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
to która teraz następna? :-D :-D
Wczoraj Dawid płakał, Filip tez nie w nastroju :ico_olaboga: i potem mnie sie udziela.
W nocy coraz gorzej spi nie wiem dlaczego i zrobił sie płaczliwy, ale tak to wszystko oki :-)
Filip pewnie tak reaguje na pojawienie się młodszego brata :ico_noniewiem: oby mu to szybko przeszło :ico_sorki:
Motylek22 super,że tak miło cię przyjęli :ico_brawa_01: tak powinno być wszędzie...a Filip w podpisie cudny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dziewczyny pieluszkujecie podwójnie maleństwa?? U nas w szpitalu dają takie zalecenia aż do pierwszej wizyty u ortopedy
ja nie pieluszkuję,Hani też nie pieluszkowałam :ico_sorki:
no i witaj już w domku :ico_brawa_01: