nie bardzo mam komu :ico_olaboga: zreszta ja musze isc z P bo podejrzewam, ze tez bede plakala razem z mala, z Marcelem na szczepieniu tez lzy sie laly :ico_noniewiem:a synka nie możesz komuś zostawić?

Mogą, mi nawet pediatra o tym mówiła, że nie zawsze jest tak że w dzień w dzień. Jak to ona stwierdziła-zaobserwować zasadę 3- 3 godziny przez min 3 dni w tygodniu przez 3 tygodnie. Cały układ pokarmowy uczy się funkcjonowania do 3 miesięcy, u jednego dziecka problem występuje już w pierwszym tygodniu, u innego w 8, nie ma na to reguły.czy kolka moze wystepowac niecodziennie? :ico_noniewiem:
W Polsce (jedyny kraj na świecie) 100% noworodków dzięki WOŚP ma przebadany słuch po urodzeniu.Mariola Krzysiu też miał badany słuch w szpitalu na sprzęcie Wielkiej Orkiestry, ale to nie gwarantuje, że nic się ze słuchem nie będzie działo w przyszłości, trzeba obserwować dziecko.

dziekiMogą, mi nawet pediatra o tym mówiła, że nie zawsze jest tak że w dzień w dzień. Jak to ona stwierdziła-zaobserwować zasadę 3- 3 godziny przez min 3 dni w tygodniu przez 3 tygodnie. Cały układ pokarmowy uczy się funkcjonowania do 3 miesięcy, u jednego dziecka problem występuje już w pierwszym tygodniu, u innego w 8, nie ma na to reguły.

dziękuję :ico_sorki:Aniu zdrówka dla Hani i oby to nie było nic poważnego
ja dodatkowo nie szczepię,Hani też nie szczepiłam,a pomimo,że Hania chodzi teraz do pkola to małej jeszcze nie zaraziła na szczęście :ico_sorki: od września też nie idzie to nic nam nie grozi na razie :ico_sorki:a mnie meczy teraz jeszcze problem tych dodatkowych szczepien, strasznie sie boje powiklan po nich :ico_noniewiem: jednak Tosia bedzie narazona na choroby, bo Marcel bedzie chodzil do przedszkola i pewnie razem z nia bede go zaprowadzac i odbierac - zreszta sam maly moze cos przyniesc z przedszkola

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość