3 raz podchodzę by coś napisać :-) Mały już lepiej, choć katar doskwiera i pewnie tak jak piszecie może to jeszcze potrwać. Niestety z katarem tak bywa, tylko najgorsze jest to, że dziecko się męczy.
aniawlkp86, sukienka bardzo ładna, fioletowy kolor super, ja też muszę coś na chrzciny sobie kupić, ale nie wiem jaka będzie pogoda- może kupię coś takiego co wynoszę później, bo pierwotnie chciałam kupić sukienkę ale wiem, że potem leżałaby w szafie :-)
Wczoraj zamówiłam już torta i ciasto na chrzciny, akurat fajnie trafiłam, bo weszłam do cukierni z której zawsze zamawiam i okazało się, że pracuje tam moja koleżanka :-) Dzięki temu popróbowałam wszystkiego co chciałam i łatwiej było mi wybrać- wyszłam pełna :ico_wstydzioch:
zoola nie przejmuj się kochana, najważniejsze to pozytywne nastawienie. Musisz koniecznie zrobić coś dla siebie, zamów sobie tego fryzjera do domu. A festyn fajna sprawa, jesteś świeżo po porodzie, wagą się nie przejmuj i idź z uśmiechem.
Murchinson, Maksiowi też ostatnio bardzo się buźka wysuszyła i ma pojedyncze chrosteczki. Nie wiem czym mogę ją smarować? U nas butelki avent też się nie sprawdziły, a mam ich chyba z 6 ( dostałam ). Może któraś chce?
dziewczyny jak u Waszych amluszkow wyglada odczyn po sczepieniue, ktore mieli w szpitalu? u nas sie uwypuklil i jest czerwony, polozna mowila ze ok
U nas czerwona mała kulka wypukła- jak najbardziej w porządku!
[ Dodano: 18-06-2011, 10:40 ]
Murchinson, ale masz łądniutki suwaczek :ico_brawa_01: