Malinkax33, ja tez mysle,ze bedziesz po terminie,mnie z Andrzejkeim tez starszyli,ze przed terminem urodze i to sporo a potem czekalam na wywolanie :ico_zly: Z Zuska ciaza zagrozona w 8 TC i prawie cala ciaza na "odpoczywaniu" bo "zaraz urodze" i urdzilam - dokladnie w dzien terminu :ico_oczko:
Gosia A, Ty sie kochana nie nastawiaj na cofanie,moj maly jak urodzilam Zuzke mial dokladnie 3 lata i 8 m-cy i byl przekochany,we wszystkim mi pomagal ( podawal rzeczy dla Zuzki,wynosil pampersa,podawal kremik,asystowal przy kapieli itd,pozwalalismy mu w miare mozliwosci uczestniczyc we wszystkim) przez pierwsze 3 dni,potem Zuzka znudzila mu sie jak kazda nowa zabawka i dal sobie spokoj. W sumie traktowal ja jak naszego kota,czyli albo nie zwracal uwagi wcale albo czasem zaczepil ja :-D Zasada byla taka,ze jak ja karmilam,to maz Andrzejka czyms zajmowal,jak mala spala przytulalam go i skupialam sie na nim i naprawde bylo git.Jedyne czym nas zaskoczyl,to chcial mleka z piersi,dalam mu czym zbulwersowalam meza ale zobaczyl,ze nic fajnego ( nie umiem ssac) i dal sobie spokoj :-D
A i zastosowalismy klasyczny manewr z zabawka - czyli jak wrocilismy ze szpitala,to dostal ogromna ciezarowe "od Zuzi" Super sprawa,bo raz,ze spojrzal na sostre przychylnie,dwa siedzial caly dzien w swoim pokoju i sie bawil,ja mialam czas,zeby sie ogranac po powrocie ze szpitala :ico_haha_02:
Dzis sie juz swietnie ze soba bawia,odkad Zuzka chodzi,stala sie kumpeka do zabaw,wiadomo czasem jej zabawki zabiera ale ogolnie jest super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: