Witam dziewczyny.
Murchinson, ale namieszane z tym mleczkiem :ico_olaboga: wiesz ja tez na ulewanie Filipkowi kupywałam bebilon AR chyba sie nazywał i nic nie pomagało, potem jakis inny i tez nie było wyniku.
Widocznie taki urok dziecka, a duzo ulewał, a przybierał na wadze az za bardzo :-)
aniawlkp86, ja tez tak duzo zaprawiam, mamy duzo własnych warzyw i owocow wiec sie nie marnuja, robimy tez winka i jest co zima pic :-D
A przechowujemy w piwnicy.
Zoola my tez mamy lustrzanke Nikon D40 i jestesmy zadowoleni :-D
Dziewczyny co ja dzisiaj przezyłam, normalnie smierc w oczach :ico_szoking:
Szłam sobie na spacer z Dawidkiem, w takie polne drogi niedaleko mojego domu, a tak własciwie szłam na budowe do szwagra bo tam był M i cos robili.
Po drodze spotkałam szwagierke wiec poszła ze mna i nagle słyszymy ze jedzie auto z ogromna szybkoscia i w zakret a za zakretem my z wozkami :ico_szoking:
Normalnie auto jechało prosto na nas, nie wiedziałam co mam robic, gdzie uciekac bo na poboczach sama ogromna trawa i pokrzywy, wiec gdzie uciekac a wszystko działo sie tak szybko ze szok.
Na szczescie auto odbiło i wjechało w te pokrzywy ale dosłownie centymetry ode mnie i wozka :ico_placzek:
W srodku badnda szczeniakow, małolatow nie wiem czy pijanych czy co, podeszłam i otworzyłam ich auto i zaczełam sie na nich wydzierac, chciałam nazwisko kierowcy i dowod, w ogole nie wiem juz co tam krzyczałam.
A oni wcofali i uciekli, na szczescie zapamietałam numery rejestracyjne.
Z budowy przylecieli M i szwagier bo słyszeli ze cos sie dzieje, ale nie wiedzieli ze to my, niestety szczeniaki odjechały i nie zdazyli.
Potem przyleciał tesciu bo widział z balkonu jak jakies auto gna jak szalone, a ja dopiero co szłam i bał sie ze cos mi sie stało.
Zadzwonilismy na policje przyjeli zgłoszenie, mieli przyjechac nie przyjechali, nie wiem moze szukali tego auta, nie wiem.
Dobrze ze Filipka nie było z nami bo na pewno kogos by potracili jeju az sie boje pomyslec co by było gdyby.
Takie cos nie mogłąm dojsc do siebie, trzesłam sie cała jak szalona :ico_olaboga:
Nikomu nie zycze takie przezycia,, głupie szczeniaki oj ale jestem zła :ico_zly: