Dziś mój siostrzeniec mnie rozwalił dwoma tekstami. Poprosiłam by podał mi pieluszkę a ten " Królowo moja dla Ciebie wszystko". Potem poszliśmy na targ po jagody i do cioci która ma tam stoisko po warzywa. Łukasz lubi ważyć sobie sam (tzn. nakładać na wagę), a dziś wykrzykiwał na całe targowisko "Pomidory, świeże zdrowe bo pomarańczowe" Kobiety zatrzymywały się i śmiały a ten od raz "to ile pani zważyć". I najlepsze, że sprzedał tak 5 osobom! Nie umiały odmówić. Nie wiem skąd on zna takie teksty.
ja muszę poszukać niani elektronicznej :ico_noniewiem:
Ja mam philips avent scd510 i jestem z niej zadowolona.Znajomi odradzili nam babyone bo szybko im padł nadajnik ale może trafili na felerny egzemplarz-nie wiem nie dopytywałam.
Murchinson, skoro mu tak ciepło to nie ma co na siłę przykrywać. U nas jest to samo. Czasem jak nie poradzi sobie kołdry zdjąć to budzi się cały spocony, więc przykrywam go flanelą najczęsciej!
Mój cwaniak jak nie daje rady się rozkopać to przesuwa się w górę i dopiero potem fajt i nogi na wierzchu leżą.
a my w domu
meza wyjazd odwolali, bedzie za 2 tygodnie :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
my wlasciwie spakowani, wiec maz nas jutro zawozi do mamy
Mojemu D ten wyjazd to od kwietnia przekładali.Pojechali wczoraj i po drodze mieli pojechać w okolice poznania coś tam zawieść (inaczej wysłaliby to kurierem). Do Niemiec dojechali na 22. Dziś nie mogli zrobić kontroli bo jest inna firma i jutro też nie wiadomo czy wejdą, a nawet jeśli to najwcześniej o 14. Więc mogli od razu jechać jutro rano a nie 2,5 dnia wcześniej.Dodatkowo okazało się, że w jego służbowym telefonie zablokowany jest roaming, dobrze że choć zabrał kompa i ma internet więc wszystko z firmą w Polsce załatwia drogą mailową.