taki miałam plan, ale doszłam do wniosku, że nowe ubrania kupię sobie, jak zrzucę te 5 kg, które przytyłam po odstawieniu Zosi, bo mam straszne opony na brzuchu i we wszystkim wyglądam okropnie i w pasie żadne spodnie na mnie nie pasują :ico_placzek: Kupiłam sobie tylko sandałki, gatki i 3 biustonosze :-D bo przez to, że przytyłam, to muszę wymieniać bieliznę :ico_olaboga: Poza tym w galerii, w której wczoraj byłam nie ma mojego ulubionego sklepu greenpoint, a tam najczęściej kupuję bluzki, sweterki i sukienki :-)jakieś szmatki?
6 sierpnia miną 4 miesiace odkąd nie karmię Zosi cycusiem :-Dto już Zosieńki w ogóle nie karmisz?
tak, bo nadal jadłam tyle co podczas cycusiowania, a jednak podczas karmienia piersią spala się dużo kalorii (tak przynajmniej było w moim przypadku), poza tym przedobrzyłam ze słodyczami, ale teraz już zero słodkości (ewentualnie batonik fittnes :-) ) pieczywko tylko to z diety dukana (z serka homogenizowanego i otrębów), choć czasem normalny chlebuś zjem, ale mało, dużo warzyw, trochę owoców, i duuużo wody mineralnej, mięsko duszone lub pieczone. Na początku było ciężko, ale już jest ok i nawet słodyczy mi się nie chce. Muszę tylko zacząć ćwiczyć, mam nawet zestaw ćwiczen na brzuch na dvd, więc trzeba się ruszyć :ico_oczko:i przyszło 5 kg. Dziwne;)
oj, to niedobrze. Nie chorować mi tam :ico_nienie:Nas coś bierze
Zosia też i współczuję rodzicom, którzy mają niejadki. U nas co się zrobi, to Zośka zje.W ogóle ona do jedzenia kochana
dokładnie tak, ja przytyłam, moja koleżanka też. Inna z kolei bez problemu utrzymuje wagę. Tak więc róznie to bywa.Widać każdy organizm jest inny
ja czasem kupuję pieczywko fittnes. :-Dbardzo polecane są grahamki
:ico_nienie:mnie dawno nie bylo
no ja wiem ale my tu calkiem sami jestesmy :( bez rodzinki ......Jak każda z nas ma obowiązki
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość