Witam sie niedzielnie :-)
Witamy Mikusia :ico_haha_01: . Normalnie jak otworzyłam forum i zobaczyłam Twój post to aż pomyślałam, że mi się jakaś wcześniejsza strona otworzyła, a tu niespodzianka. Jednak świeżo napisane :-D i ile przyjemności sprawiło.
hehe miło mi bardzo :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
A wiesz 29go jedziemy na tydzień do Gdańska:) może by się jakoś dało spotkać? do Gdyni też zamierzamy pojechać.
W ogóle byłabym Ci wdzięczna za napisanie krótko co warto zobaczyć w Waszym mieście.
oo super ja bardzo chętnie na spotkanko tylko niepasuje mi piątek własnie ten 29 ale mysle ze sie dogadamy;-)
a w Gdyni to jest Akwarium Gdyńskie polecam,oczywiscie sa rejsy po zatoce zwiedzanie statków m.i Błyskawicy,jest Skwerek Kościuszki mozna pospacerowac,obok plaża ,bulwar Gdyński no duzou tego
Ja ogólnie chodze na spacerki z dziewczynkami na Skwerek i na plaże bo tam jest wielki plac zabaw dla dzieci;-)
Fajnie macie, wciąż morze. Dlatego brak innego wyjazdu chyba nie powinien tak Cię martwić :-D
nie ja kocham swoje miasto pod tym wzgledem ze jest morze :-D :-D tylko mnie sie marza np góry ale moze kiedys :ico_oczko:
I tak jestem dumna z siebie że przez 3 tygodnie u rodziców utyłam tylko 30 dag :ico_haha_01:
wow to tylko pogratulowac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Nikusia co do wzrostu to ma 95 cm
to naprawde wysoka jest :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Mi sie udalo ostatnio znowu schudnac, kolejne 8 kg mniej - teraz waga znowu stoi ale za to cm spadaja i miesnie sie wyrabiaja
w sumie po ciazy mam juz 43 kg mniej :)
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i naprawde duzo 43kg :ico_szoking: :ico_szoking: ale gratki za silna wole i mniej kg :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Sabcia, jak tam po imprezce udała sie??
matikasia, super okazje ci sie trafiły :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: az żal niebyłoby skorzystac :-D
Jutro powrót do Polski. Dobrze i niedobrze :ico_haha_01:
ale i tak fajnie masz ze do rodziców pojechalas dzieci sie wyszalały zawsze jest smutno jak sie wyjezdza ale wiadomo w domku tez dobrze :-D :-D
my zaraz uciekamy na spacerek po obiadku
trzeba zgubic te kg hehe
buziaki i miłej niedzieli zycze :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: