A już wiesz jakie chcesz?trzeba by je w końcu pojechac kupić :ico_haha_01:
Mateuszek też tyle wypija mm.Maksio u mamy wypijał tak 120-140 mojego mleka,

Ogólny zarys jest :-) tzn. wiem jak kolorystycznie chce mieć, jaka faktura itd. ale konkretnych jeszcze nie wybrałam. Po powrocie z nad morza idziemy kupić :-) Panele już mamy wybrane, trzeba tylko zamówić :-)A już wiesz jakie chcesz?
Ja też. Chyba za łatwo im poszło :ico_noniewiem:Boshe ja bym je wzięła bez gadania!!!

Cześć :-)w ogole to czesc :ico_oczko:
Pięknie :ico_brawa_01: U nas standardowo 1 pobudka :-)u nas kolejna cała noc przespana :-D

Pisałam Ci kiedyś o nich, one są bardzo tanie, bo właściciel ma już ich całe mnóstwo i dostaje dobre ceny od producentów i z hurtowni. Moja kuzynka w Stylowej pracuje, zdarza się, że coś za darmo się skapnie, bo dostają jakieś gratisy :ico_oczko:to apteka Stylowa
To tak jak u mnie.slonecznie mamy, ale silny wiart wieje
Nie pamiętam kiedy ostatnio był taki deszczowy lipiec :ico_noniewiem: a o buraczkach dziś myślałam, jak D będzie miał ochotę to jutro zrobię....takie byle jakie to lato w tym roku!
Na obiad mam zupkę z botwinki :-) mniaaam
Jeszcze trochę i Krzyś pewnie też będzie wydłużał sobie sen w nocy. Może jakby zjadł wieczorem więcej to dłużej by pospał? A jaka masz dietę, jakąś specjalną czy po prostu MŻ? Ze słodyczami jak się odstawia to najgorzej jest przez pierwsze 2 tygodnie.jak ja Ci zazdroszczę tych przespanych nocek :ico_oczko:
A gdzie? My w tym roku tylko w kraju ale w przyszłym jedziemy we trójkę :-)Koroneczka fajnie z tymi wakacjami :-D nam jak się uda, to jesienią w ciepłe kraje uderzymy :ico_oczko:
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość