Hej :-)
magda1614, moja ostatnio przestała się nóżkami interesować. Kiedyś jeszcze łapała się za nóżki powyżej kolanka ale już tego nie robi, co najwyżej od czasu do czasu jak zobaczy kolanko to patrzy się na nie jak zaczarowana :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Teraz nie chodziłyśmy na rehabilitację niestety,bo babki nie było. Idziemy w poniedziałek,a za tydzień w czwartek do neurologa.
Trzymam mocno kciuki za wizytę!!! Oby Wam pomógł i powiedział coś konkretnego :ico_sorki:
Koniecznie daj znać jak było !!
Blanka26, jak piorun uderzył to wyłączyć się tv i coś w nim strzeliło, myślałam,że się popsuł ale nic się nie stało na szczęście. Za to spalił się livebox, wymienili bez problemu i okazało się,że wszystkim się te livebox'y palą podczas burz i teraz wymieniają na ulepszone. Mam nadzieję,że już się nie popsuje,bo bez tv i internetu jakoś dziwnie było :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Mnie też najbardziej wkurza jak wychodzę z dziewczynami i muszę najpierw torbę do wózka znosić i sprowadzić Karolkę, później koła,a na końcu gondolę z małą. Umęczę się przy tym i już mi się odechciewa wychodzić :ico_noniewiem: Ale ogólnie fajnie jest :-D Nie mogę się już doczekać jak dziewczyny będą się razem bawiły :-D
Mój M. chciał się starać o drugie dziecko jak Karolcia miała rok ale nie byłam gotowa i teraz żałuję bardzo. Miała bym dziewczyny odchowane, mogła bym powoli rozglądać się za pracą,bo też mnie już zaczyna dobijać takie siedzenie w domu,a tak to muszę jeszcze przynajmniej 3 lata siedzieć w domu.
Nie chciała bym poprzestać na dwójce, marzy mi się troje albo czworo dzieci :ico_wstydzioch: :-)
ewelcia1245, śliczna Oksanka :ico_brawa_01: a jaki ma fajny kapelusik :-D
aga216, Paulinka też śliczniutka i jak fajnie stópkę wcina :ico_brawa_01:
Fintifluszka, oby Poli ząbek jak najszybciej wyszedł i nie dokuczał za bardzo :ico_sorki:
Dobrusia, no naprawdę zazdroszczę figurki!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Jak bym nie wiedziała,że Wituś to Twój synuś to bym powiedziała,że jesteś jego starszą siostrą :-D :-D :-D
katujesz mnie swoją figurą :-D ślicznie wyglądasz
popieram zwlaszcza ze wcinam drugi kawalek szarlotki
a ja właśnie skończyłam zajadać ciasteczka maślane :ico_wstydzioch:
Uciekam spać, dobranoc :ico_papa: