Ale idąc tym tropem to serio za kilka lat chrzestny/chrzestna będą musieli sponsorowac drogie prezenciory na komunię, bierzmowanie i ślub - auta z salonu, mieszkania itp itd
no teraz taka moda nastała :ico_noniewiem:
nie wiem czy ja jestem gorsza od kogoś bo nie stać mnie na laptopa na prezent na komunie
czy na 1000zł do koperty :ico_noniewiem:
bratowa tak sie podniecała zę Karolina tyle kasy dostała ze aż jej dogadałam :ico_zly:
ale było mineło, olałam temat
jeżdze do karolinki na kazde swięto kupuję prezent taki który jej sie spodoba, bo jej nikt oprócz mnie nie kupuje zabawek, a ona z nich zawsze najbardziej sie cieszy :ico_oczko:
i najdłuzej wspomina moje prezenty choć tańsze od innych :ico_oczko: a ja jestem dumna ze mam z nią lepszy konatkt niż chrzestny i częściej ja widuję niż jej chrzestni :ico_oczko:
[ Dodano: 18-08-2011, 15:46 ]
to bedę razem z twoją Mają świętowała. Wipijemy wirtualnego Szampana Piccolo :-D :-D :-D
a teraz doczytałam, ale ty masz urodziny 22? czy 29?
bo Karolina pisała ze z OM ma na 22 a z USG na 29 :ico_haha_01:
chyba ze pokręciłam :/
jak zwykle hehe
Maja z 29 sierpnia jest :-D
niby jeden dzień po terminie a w sumie to nie wiem bo na chybił trafił termin ostatniej miesiaczki podałam bo zwyczajnie zapomniałam i tak miałam termin ustalony na słowo honoru :ico_haha_01:
dziewczynki ponoć lubią dłuzej siedzieć, stroja się :ico_haha_01:
ja jestem ciekawa kiedy mój misiaczek sie urodzi :ico_noniewiem:
tak bardzo bym chciała urodzić we wrześniu :ico_sorki:
w każdym razie nie 1 października, wtedy jest rocznica śmierci mojej teściowej i nie chciałabym zeby mój synek miał urodziny w tak smutnym dniu kiedy wszyscy udaja sie na cmentarz i wspominają jego babcię :ico_noniewiem: