Kobitki moje dziecko wazy 7740g :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: i za tydzien mam przyjsc znow to go zmierza bo wychodzi im na to ze jest za gruby :ico_haha_01:
[ Dodano: 18-08-2011, 17:21 ]
a poza tym infekecje grzybkowa zlapal i musze go teraz 3razy dziennnie Clotrimazolem smarowac w tych miejscach... :ico_sorki:
[ Dodano: 18-08-2011, 17:25 ]
aga216wspolczuje szwgierce i maluszkowi ...jakie te leki musialy byc silne :ico_olaboga:
Fintifluszka to super ze macie finanse na prostej bo ja zaczynam panikowac...niby nic sie nie dziej ale jakos mam ciagle wrazenie ze nam zabraknie i wszystko mi sie wydaje cholernie drogie....
a z tym wypadkiem Kuby ...to bzdura jakas kompletna ze auto uszkodzil :ico_szoking: ale nie znam przepisow w Niemczech chociaz jestem pewna ze to nie przejdzie w zadnym sadzie!!!to przeciez jego noga jest wazniejsza.... :ico_puknij:
[ Dodano: 18-08-2011, 17:42 ]
Dobrusia to sie starchu najadlas...ale najwazniejsze ze nic sie nie stalo :ico_sorki:
[ Dodano: 18-08-2011, 17:45 ]
A wracajac do mezczyzn i prac domowych to jasne ze nie wymagam zeby po calym dniu pracy np przychodzil i myl podlogi albo robil wielkie pranie....mi chodzi o takie "male "rzeczy typu wyniesc do kuchni talerz /kubek po zjedzeniu ....wrzucic skarpetki do kosza na brudy nie obok / nie w przedpokoju...nie wycierac lap po pizzzy o bialy recznik -tylko najpierw umyc...w ciuchach nie klasc sie na posciel itp.......
to jak????
[ Dodano: 18-08-2011, 17:47 ]
Polama zabka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to chyba pierwszy zabek na naszym forum...???
a co do spania do Szymek spi duzo nawet 4-5 godzin w dziem jesli jestesmy na spacerze w ...w domu zasypia kilka razy w ciagu dnia ale tylko na 45 minut