Jak będzie któraś zainteresowana to wyślę na maila :-D
ja ja poprosze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ana razie -oczywiscie od poniedzialku :ico_oczko: dieta MZ !!! bo ona naprawde jest bardzo skuteczna....
ja moze tez tyje troche dlatego ze zaczelam powoli jesc nabial... :ico_sorki: bo Szymkowi nie szkodzi nareszcie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: zreszta sam zjadl pare owsianeczek na krowim nmleczku takich ze sloiczka i tez nic mu nie bylo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Aniaaawlasnie sparwdzilam wszystkie kaszki i sliczki ktore mam w domu -sa Gluten free....
Magda1614eeeee to duze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ze tak sobie dobrze radzicie :ico_sorki: oby przytyl Filipek bo diete ma bardzo konkretna...
[ Dodano: 27-08-2011, 09:57 ]
a mój ma 66cm
ooooo...to masz wysokiego mezczyzne :-D :ico_brawa_01: :-D
super, ze z mezusiem tak fajnie sie uklada
normalnie sama sie dziwie ...ale moge sie do tego przyzwyczaic :ico_haha_01: planujemy sobie razem jego dni wolne typu wypad na carboot sale czy do centrum z malym i znajomymi...fajnie bardzo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
wczoraj w sklepie na ten gryzaczek do owocow patrzylam,
ja mam ..na razie w szafce ..chociaz gdzies wyczytalam ze najlepiej maluszkowi jedzonko w plasterkach do lapki typu bananek lub pasek sera zoltego ale moj nie ma nawet jednego zabka wiec niby jak mialby sobie z serem poradzic???
a od kiedy mozna takiemu delikwentowi wsadzic do lapki chrupeczka kukurydzianego???zeby sobie sam jadl...jak trafi do buzi :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
[ Dodano: 27-08-2011, 10:00 ]
awczoraj poszlamna krew ...i okazalo sie ze mam skierowanie z iminiem innej pacjentki :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
u nas swieto w poniedzialek w iec dopiero we wtorek mi zrobia!!! :ico_placzek:
ale dobra rzezcz z tej wypray to to ze wtym spzitalu 40 mnut spacerkiem od nas jest dzial dentystyczny wiec moze tam sie za praca rozejrze...bo jednak blizej domu top taniej na biletach i na piechotke moge po pracy leciec malego odebrac i zadnych stresow ze pociag mi uciekl i nie zdaze itp.
[ Dodano: 27-08-2011, 10:01 ]
No i dziś kolejny dzień upału się zapowiada
kurzcze a una spierwszy dzien od tygodnai nie pada deszcze ale zimno ....i nie ma slonca :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: