to tak jak moj i przez 2 tyg tak bedzi bo chcemy zeby mlody przyzwyczail sie do przedszkola, go bedzie zaprowadzalmój mąż dzisiaj popołudniówki zaczyna

\1,5 godz czyściłam kurki półtora wiadra :ico_sorki: teraz już się reszta gotuje i w słoiczki powkładam :-D
rzeczywisciekurcze jaka tu cisza ostatnio jest :ico_noniewiem:

ja akurat grzybki czyściłam jak spała,specjalnie ją do fotelika położyłam bo jak się przebudzała to jeszcze nogą bujnęłam i spała dalej :-D a potem zjadła i leżała a ja myłam i gotowałam :ico_oczko: teraz jakoś na butli łatwiej mi wszystko zorganizować a nie co trochę do niej biegałam :ico_sorki:ja sobie nie moge zaplanowac zadnego dluzszego zajecia,
to pewnie jutro zajrzy :ico_noniewiem:dzis powinna wrocic Murchinson
Jestem, jestem :-) wróciliśmy wczoraj po 23. Jak tylko ogarnę cały ten chaos to Was doczytam. Teraz wielkie pranie (jedno się już kończy) i prasowanie. W skrócie było bardzo fajnie, a i już Wiem na co Mateusz jest uczulony...na kleik ryżowy. Jedziemy na samym mleku, ulewa ale malutko i tylko jak słabo odbije lub zje za dużo.to pewnie jutro zajrzy :ico_noniewiem:dzis powinna wrocic Murchinson

tak,już od soboty jest tylko na butli :ico_sorki: jak jej chciałam dać pierś to głowę odsuwała więc nie będę jej zmuszać :ico_sorki:A Ty już całkiem na butelkę przeszłaś? Bo jak dobrze pamiętam to Miluś już właściwie tylko na cycku była.
placki ziemniaczane :-DCo robicie dzisiaj na obiad?
gotuję wywar warzywny z mięsem kurczaka,dodaję ziemniaki,doprawiam,jak ziemniaki robią się miękkie to dorzucam szczaw i chwilę gotuję a potem dodaję śmietanę wymieszaną z małą ilością mąki i na talerzu już podaję z jajkami :ico_oczko:Jak Wy robicie zupę szczawiową?
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla MaksiaAaaa i zapomniałam Wam pisać. Maksio jak leży na macie potrafi się sam przerzucić z brzuszka na plecki, a nawet z plecków na brzuszek :ico_brawa_01: Takie fikołki tam trzaska i kręci się w koło jak wskazówka w zegarku hihi
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość