Czesc laseczki
my juzw domku, jestem zalamana po wizycie, maly byl taki grzeczny, fajna ta dentystka Polka, fajnie z nim rozmawiala, on jej w gazecie autka pokazywal , nie plakal i yl badrzo grzeczny, w nagrode dostal od niej autko. Okazalo sie, ze maly ma przez te glupie soki co pije przez butelke 10 zabkow do leczenia, cala gora praktycznie i chyba dwie piatki na dole, a reszta dolu jest bardzo ladna. Zaczynamy od pazdziernika, mam nadzieje, ze damy rady, a jak nie bedzie chcial dac zaleczyc, to mam juz w klinice dzieciecej termin zrobiony i tam beda mu leczyc pod narkoza, plakac mi sie chce, takie mial ladne zabki. Juz nie dam mu sokow wiecej. Ale w sumie ona mowia, ze moze pic, ale zevy wypil z kubeczka a nie saczyl przez caly dzien z butelki, to jest najgorsze, bo ten kwas osadza sie na zabkach i jemu wlasnie powyzeralo zabki :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
elibell, kochana nie chce jej prosic, ja mam ja prosic???? To ona sama powinna powiedziec, spytac czy mamy z kim zostawic Erysia, a z jej strony zreo zainteresowania, ale dzis powiem chyba mezowi co ona powiedziala, niech wie jaka ma troskliwa matke :ico_zly:
szkieletorek, kochana pytalas sie jak ERys znosi wizyte u dentysty. My bylismy wlasnie pierwszy raz, przygotowywalam go do tej wizyty, rozmawialam z nim co Pani bedzie robic, ze Erys ma chore zabki i Pani musi zobaczyc i widac, ze to pomoglo, bo nawet nie plakal, byl bardzo dzielny
kwiatunio, jakie fajne wiesci, juz w czwartek bedziesz tulic corcie, no super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zazdroszcze
elibell, na odparzenia to ja polecam LINOMAG u nas sprawdzil sie i bylam z niegio zadowolona, jest super, po sudocremie malemu bylo jeszcze gorzej, po maczce ziemniaczej to samo, a po LINOMAGU na drugi dzien juz bylo lepiej, dwa dni i sladu nie bylo, a mial strasznie odparzona, az do krwi, jedna wielka rana
powiedzieli mi ze dziecko prawdopodobnie sie przygotowuje do porodu stad te gwaltowne ruchy :ico_noniewiem:
wez Ty mnie nie strasz, bo moj maly ostatnio naprawde buszuje inaczej niz zawsze, a wczoraj to az sie wystraszylam co on wyrabial, myslalam, ze wyleci mi przez brzuch :ico_szoking:
[ Dodano: 26-09-2011, 16:38 ]
enie jesienne, ospale i niechętne do współpracy :-)
hehe, no zobaczymy, ktora z nas pazdziernikowych druga w kolejce, jestem bardzo ciekawa :ico_oczko: