Witajcie laseczki :-)
my jak pojechalismy o 13.30 to wrocilismy przed 20, bylismy w ZOO potem poszlismy na spacerek po miescie, potem na zamek i cos zjesc o tak zleciala nam niedziela. A pojechalismy 70 km od naszego domu, troche sie balam, bo dzis cos brzuch mnie bolal, strasznie mnie na dole kulo i balam sie, zeby przypadkiem tam nic sie nie zaczelo :ico_oczko:
Nalazilam sie za wszystkei czasy, juz nie mialam sily przebierac nogami, Erys zaodowolony, tak sie wybiegal, ze padl w domku jak kawka, usnal w 10 minut i sam powiedzial, ze chce juz spac :-D
Ja tez klade sie spac, teraz jakos mnie tak zmulilo, ze :ico_szoking: ledwo siedze, tak kimac sie chce
Kocura_Bura, sliczna fotka corci, ladna z niej dziewczynka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_sorki: :ico_sorki: gratulacje
Kiedy masz wizyte?
dzieki, we wtorek raniutko, jakos przed 9
Pati gratuluje donoszenia ciązy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dzieki
Pati ja nie rozumiem czemu jej nie powiedziałaś że nie masz z kim dziecka zostawić?? Może jak się pyta o to to czeka aż się zapytasz czy nie zostanie z Erykiem? No bo tak to trochę wygląda
Pati mi się też wydaje, że teściowa czeka żebyś Ją poprosiła by została z Erysiem
ja jej prosic nie bede, przeciez ona dobrze wie, ze nie mamy z kim zostawic malego, to ja mam ja prosic, wedlug mnie to ona sama powinna nas spytac albo zaproponowac, ile razy poruszalam temat a ona nic, druga to by spytala sama
Gratuluję donoszonej ciąży :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
rowniez dziekuje
jula, rowniez gratuluje 38 tygodnia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
SANDRUSIA, fajnie, ze malutki ok, teraz wszyscy musiscie sie przyzwyczaic do nowej roli, nie martw sie, ze nas nie doczytujesz, wazne, ze zagladasz w miare mozliwosci i cos napiszesz