hej
ja za Wami już nie nadążam :ico_placzek:
Wróciłam do pracy,od rana do popołudnia siedzę w firmie.Jak wracam to nie wiem,czy najpierw się zająć.Ale i tak sie cieszę,że pracuję :ico_brawa_01: Ogromna odskocznia po tylu latach siedzenia w domu :ico_sorki: :ico_oczko:
laupina dla Filka :ico_tort: Napisz,gdzie jest ta magiczna kraina??Bo Piotrek miał jechać z przedszkola tam na wycieczkę,ale kazali wpłacać po 60 zł i dużo rodziców zrezygnowało z wyjazdu :ico_noniewiem: I odwołali z powodu braku chętnych.A ja Piotrkowi niepotrzebnie obiecałam,że pojedzie i teraz jest rozpacz :ico_noniewiem:
Kuba tez uwilebia iśc do dziadków i jest dokładnie ja Ty opisujesz, ze tam może wszystko a potem ja znim do ładu w domu dojść nie mogę bo wszystkimi by żądził i rozkazywal tak jak to robi u dziadków
jakbym o swoich teściach czytała.Co my z mężem zabronimy-dziadki pozwolą.Góra czekolady na obiad-owszem u dziadków to możliwe jeśli tylko dziecko ma takie życzenie :ico_zly: Babcia zbyt wolno robi herbatkę?Iza tupnie nogą i babcia w podskokach do niej leci ze szklaneczką.A potem my z mężem nie możemy sobie rady dać z dziećmi :ico_chory: eh,szkoda słow :ico_zly:
Muszę się pochwalić się,że moje dziecko dziś wcale nie płakało
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
i powiedział mi, ze bardzo lubi chodzic do przedszkola tylko wstawac rano mu się nie cche
haha,dobry agent :ico_haha_01: :ico_brawa_01:
Mój Piotrek nawet chętnie chodzi.Tzn rano nieraz trochę marudzi,ale za to jak go odbieram to się wkurza,że za szybko po niego przyjeżdżam :ico_haha_01:
Ostatnio siedzi w przedszkolu od ok 8 do 15 i mu mało :ico_haha_01:
Dzis mieli robione zdjęcia,a we czwartek mają pasowanie na przedszkolaka
Tylko spanie mu się pochrzaniło :ico_olaboga: Dawniej wracał z przedszkola,jadł obiad i ucinał sobie drzemkę
Ostatnio coraz częściej mu sie zdarza,że po przedszkolu goni po domu,twierdzi,ze nic a nic nie jest zmęczony.Koło 18 zasypia nagle nawet w pozycji siedzącej :ico_szoking: I śpi do rana
Mycie na ogół po łebkach dosłownie na śpiocha :ico_olaboga: