uuuuuuuuu mało mój spi tak 2 razy po 2 godzinki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Szymek tez potrafi tylko 25 minut w dzien drzemnac
zazdroszcze.chcialabym zeby moja tak pospala bo jak spi po 30 lub 40 minut to potem nie moge sie z niczym wyrobic.uuuuuuuuu mało mój spi tak 2 razy po 2 godzinki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: oby tak dalejDzis ulał tylko raz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Dobra wiadomosc niania Sarah zgodzila sie na nasze warunki czyli 25 godzin minimum i depozyt w 2 ratach!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Dzis ulał tylko raz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ale fajnie :ico_brawa_01:uuuuuuuuu mało mój spi tak 2 razy po 2 godzinki
dolaczam do zazdrosnych :ico_oczko: Szymek usypia jak sie cycusia wiec mi na rekach to czekam z 10 minut az usnie ...przenosze go do lozeczka ...i 10 minut pozniej dziec juz krzyczy :ico_olaboga:zazdroszcze.chcialabym zeby moja tak pospala bo jak spi po 30 lub 40 minut to potem nie moge sie z niczym wyrobic.
Dzieki dzieki jedno zmartwienie mniej :ico_sorki:super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a moj dziec tylko i wyacznie mama mamam czy placze czy sie smieje to zawsze matki wina /zasluga ....i jeszcez mowi gdzie :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: a raczej :ico_haha_01: dzie?A dzisiaj cale rano namietnie powtarza: tata tata.. tylko ciekawe kiedy powie mama :ico_noniewiem: