Pati to miałaś przeżycia z ginem .To ja nie wiem on nie zna się na tym co robi ?
wiesz co nieby jak on ma sie znac i stwierdzic czy szyjka sie skraca albo jest miekka skoro on nawet nie badal mnie nigdy reka, tylko zawsze robi przez USG albo uzywa takich metalowych przyzadow, rozszerza i zaglada i to wszystko, polozna powiedziala, ze on jest jakis dziwny i na tym etapie ciazy takich rzeczy sie nie uzywa
A polozna badajac mnie i roiac masaz dotykala glowki malucha i jeszcze sama mowila, ze jesli bedzie rozwarcie to mi zrobi masaz, a jak nie to nie moze wiec zna sie raczej na rzeczy skoro pracuje w szpitalu i odbiera codziennie porody.
A dzis mi powiedziala, ze Ci lekary sa dziwni, ostatnio mieli pacjentke, lekarz stwierdzil rozwarcie na 4 cm i kazal do szpitala jechac, a w szpitalu okazalo sie, ze ledwo dwa palce do polowy weszly :ico_olaboga:
Co do pompy odciagajcej to ja sie za bardzo nie wypowiem, bo ja mialam jedna, elektryczna niemieckiej firmy MEDELA, byla bardzo dobra, bylam z niej zadowolona. U nas mozna z apteki wypozyczac jak jest taka potreba na recepte od gina wiec ja nie musze kupowac
[ Dodano: 14-10-2011, 15:35 ]
szkieletorek, wstaw fotke malutkiej, bo niestety nie udalo mi sie pokazac dzoewczynom, w ogole nie moglam w telefonie otworzyc od Ciebie zdjecia