Melduje sie, ze ja nadal 2 w 1, nic na mnie nie dziala, normalnie szok :ico_olaboga: jutro niedziela i pewnie sie nie rozapkuje, wszystko mnie dobija, humoru nie mam, wszyscy mnie wkurzaja, bo wydzwanaja z pytaniami czy urodzilam, jak sie czuje :ico_zly:
Brzuch pobolewa czasami nawet bardzo ale nic poza tym, dzis chyba juz mi caly czop odszedl, bo tez mialam na papierze, byl brazowy a pozniej to juz mialam sluz ale z czysta krwia wiec nie wiem czy to normalne. Skurczy brak, dzis to nawet powera mialam, posprzatalam.
jula kochana a ja wlasnie myslalam o Tobie czy cos sie ruszylo.
Widze, te to samo co u mnie. Trzymaj sie dzielnie, oby cos zaczelo sie dziac
szkieletorek sliczna corcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
izabellal, witaj kochana, mam nadzieje, ze z ta rana to nic powaznego, az mi ciarki przeszly jak napisalas o porodzie :ico_olaboga: losie co za lekarze :ico_olaboga:
I wlasnie dlatego boje sie, ze urodze po terminie, boje sie jakichkolwiek komplikacji, ze mogloby sie cos stac malenstwu i mnie, nie wyobrazam sobie tego :ico_placzek:
Jak bedzie cos sie dzialo to dam znac, mam numer do szlieletorek i izabelli, ale one niedawno co urodzily wiec pewnie napisze do
elibell albo do
Kocury
[ Dodano: 15-10-2011, 17:53 ]
odnosnie mojej rany lekarze ja naacieli, wyplukiwali rope wodą utlenioną i wygniatali wszytsko teraz mam przemywac wodą utleniona i robić sobie jałowe opatrunki.
oj to dobrze, ze nic groznego, ale mimo to nie zaciekawie co???
izabella, jaka slodka Oliwka, sliczna ii jak slodko spi, az napatrzec sie nie mozna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: