no właśnie też mi się tak wydaje że powinna wystarczyć :-)a zimową kupię na 38cm. Nie sadzę by większa była potrzebna od razu
czyli mówisz że nie warto :ico_noniewiem: kurcze może faktycznie masz rację ,chce kupić ten ciepły kocyk co już Beatka go pokazywała ,ale tak czy siak do łóżeczka muszę jakiś wzór kupić tylko jaki :ico_olaboga:kupujesz do kołyski pościel??
nie powiedziałam że nie warto :ico_oczko: Na początku też myślałam o pościeli do kołyski ale wtedy musiałabym kupić wkład bo te do łóżeczka są za duże, do tego pościel co najmniej jedną zmianę więc conajmniej 100zł by mi uciekło. A tak przykryję kocykiem i też powinno być ok :-)Aga26 napisał/a:
kupujesz do kołyski pościel??
czyli mówisz że nie warto
ja nie znam jednego syropu na wszystko :ico_oczko: jak Emilia jest przeziębiona daje jej rutinoscorbin 2x1 tabletka, wapno, syrop prawoślazowy przy kaszlu, poza tym domowe sposoby czyli woda z miodem na śniadanie, herbatki malinowe, smarowanie nóg spirytusem albo smalcem gęsim itp :-)Chodzi mi głównie o syropy. który najlepszy i żeby był jeden a był na wszystko
owocnych poszukiwań :-)ja dziś od rana siedzę na allegro i szukam kurtki dla Oli
mi brakuje własnie takiej typowo zimowej, w Pepco były super za 8 zł ale duże rozmiary :ico_noniewiem:Czapeczki to ja nawet nie wiem, na jaki obwód głowki, w sumie to tylko 2 kupiłam, jedna taka typowa zimowa, misiowa, druga taka welurkowa i obie kupiłam 0-3 miesiace.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość