elibell, ja identycznie jak Ty się zachowuję, gdy Wiki przytula i całuje braciszka, a gdy go uderzy, to też jej delikatnie tłumaczę, ona to rozumie na szczęście
Dziewczyny, ja też nie zostawiam Wiki samej, gdy chce się przytulić, albo tak jak ostatnio z żalem się spojrzy na mnie. Zawsze wtedy ją chwalę, przytulam, całuję, myślę, że nie czuje się gorsza. Mówię jej, że jest dla mnie najważniejszą dziewczynką na świecie i nie ma w tym ani słowa kłamstwa, he he, gorzej by było z takimi stwierdzeniami, gdybym miała dwie dziewczyny.
kwiatunio, fajnie, że masz pomoc przy chrzcinach :-) Ja nie wiem czy bym wysiedziała tak ze znajomymi do 2:30 :ico_olaboga:
jula81, a Ty nie masz ściągniętych szwów jeszcze? Jak wczorajsza imprezka się udała?
marcz89, ale Oliwcia rośnie :ico_brawa_01: śliczna jest :-D
super :-)wczorajsza kolacja udana :ico_brawa_01:
szkieletorek, będziecie chrzcić córcię w urodziny mojej Sis :ico_oczko:
to prawda, moja Wiki tez takie pije...bleeee paskudztwo.
Moja Wiki dziś jakaś niewyraźna, nawet kaszy nie chciała zjeść, co nigdy! się jej nie zdarzyło. Mieliśmy jechać do kościoła, ale zmierzyłam jej temp. i ma lekki stan podgorączkowy (37,3), nawet kanapki z jajecznicą nie chciała :ico_noniewiem: Może trochę to głupie, ale zrobiłam jej budyń czekoladowy, bo uwielbia i zjadła trochę :ico_sorki: Teraz śpi, może jak wstanie będzie miała lepszy apetyt. Taka biedna chodzi, smutna i apatyczna. Pierwszy raz taką ją widzę :ico_placzek:
[ Dodano: 30-10-2011, 11:05 ]
izuś_85, wszystkiego naj dla Konradka za pierwszy miesiąc :ico_brawa_01:
A ten Bebilon Pepti nie jest taki tragiczny, ja czasem dopijałam po Wice, gorszy jest Nutramigen