nic mi się nie chce
jeszcze śniadania nie jadłam bo z łóżka nie mogę się wywlec,do tego w piżamie :ico_wstydzioch: po zakupy nie idę,ciekawe czy A pójdzie bo nawet nic na obiad nie ma :ico_noniewiem:
ja mam zwykłą mannę i gotuję 2 łyżeczki na 200 ml i wychodzi taka akurat do picia,a potem dodaję do niej mleko i do butelki wszystko :-) na opakowaniu pisało,że jak do picia to 1 łyżeczka na 100 ml a jak gęsta to 2 łyżeczki na 100 mlW jaki sposób podajecie kaszkę mannę i czy taką zwykłą błyskawiczną?
może Krzyś ma refluks :ico_noniewiem: próbujesz podać inne mleko?Mam podawać znowu gastrotuss, wg niej nie powinnam zmieniać jeszcze mleka na normalne (chociaż jak chcę, to mogę spróbować)
bo to głupota jakaś :ico_noniewiem:Zmianą czasu na dobre nikomu nie wychodzi i mogliby już ją znieść. Nawet ekonomiści mówili, że nie ma ona teraz sensu :ico_noniewiem:
na szczęście na Hanię nigdy zmiana czasu nie wpłynęła,natomiast Milena przez 2 dni spała po kilka razy dziennie i nie wiedziała co ze sobą zrobić :ico_noniewiem:
no widzisz,mówiłam,że są lepsi :-D ja mam 215szok jedna osoba ma 1175
to ja cię pobiję i pobudkę miałam dopiero o 7.20 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: teraz mała drzemiemłody wstał dziś 5.30 :-D
i wyspana potem jesteś?ja tak chodzę spać koło 2 jak się zaśpi