Cześć,
U nas też zimno ale w następnym tygodniu ma być +13 stopni :ico_szoking:
D pojechał na egzamin, zanim on sie obroni to ja z nerwów osiwieję całkiem :ico_oczko:
Emilia dziękuję. KRS spisałam i podam dalej. :ico_brawa_01: dla mamy, że chce pracować z bratem. Mojej babci sąsiadka urodziła syna z porażeniem, wszyscy lekarze i dookoła rodzina mówili masuj, pracuje z dzieckiem tym bardziej że jemy dawali szansę, że będzie sam chodzić i ruszać rękami. Ale ona i jej mąż słuchać nie chcieli i tłumaczyli, że mały płacze jak z nim ćwiczą. Z opowieści jej matki wiem, że płacz był tylko wtedy jak dziecko miało już dość masażu i ćwiczeń a nie z bólu. Skutek bezmyśloności albo raczej lenistwa rodziców-chłopak ma ponad 20 lat i rusza tylko rękami ale nie tak by być niezależnym od osób trzecich.
Markotka,
Ania my kontrolę bioderek mielismy w 6 i 12 tyg., trzeci raz jak mały zacznie chodzić lub jak skończy rok-w zalezności co nastąpi szybciej.
Aaaa i wczoraj przez przypadek powiedział ANia hehehe, mąż zaraz do niego podleciał i nawijał- no powiedz Kuba :-) hehehe
:ico_haha_01: ot cały facet :ico_oczko: Maksio nie chce siadać ale gada a Mateusz odwrotnie i mam wrażenie że się uwstecznia bo od dwóch dni tylko abuuu, beee itd bliżej nieokreślone zgłoski i wodospad śliny. Dziś obniżamy mu łóżeczko bo w końcu odkrył do czego służą kółka. Poproszę przepis na te roladki i sosik-szpinak uwielbiam. Co do podawania mm na noc Maksiowi to sądzę, że to wiele nie da a tylko spowoduje że zaniknie Ci szybciej pokarm. No chyba że chcesz już wkrótce zakończyć karmienie. Może podaj mu swój ściągnięty wieczorem z butelki.
Markotka Mateusz najwięcej zjada na noc ok.180.
Hania nam sama z leżenia usiadła dopiero jak skończyła 8 miesięcy i potem zaraz przemieszczała się na pupie bo nie raczkowała :-D
Kiedyś oglądałam ddtvn i tam Zawitkowski mówił, że jest 25 sposobów raczkowania a suwanie na pupie to jeden z nich. Ja też tak zasuwałam jak byłam mała. Ładne zdjęcia dziewczynek
Nowa zdrówka, jak pasowanie i pierwszy dzień w pracy.
Obiad mam z wczoraj-pulpeciki i barszcz biały.