Murchinson pisala, ze u nich w porzadku, znowu meczyla ja migrena, no i sasiad znowu remontuje wiec w domu nie siedza
:ico_szoking: matko kochana, ten człowiek jest naprawdę nienormalny :ico_puknij:
Gdyby jeszcze moja mama mogła codziennie być z Maksem, ale ona jeszcze pracuje
moja mama jest na rencie, ale nie wiem jak sobie poradzi, bo jest po operacji serca i stawy jej dokuczają, zobaczymy :ico_sorki:
nie muszę już go asekurować bo nawet jak się zachwieje nauczył się podpiera
zdolniacha mały :ico_brawa_01:
Aaaa i wczoraj przez przypadek powiedział ANia hehehe, mąż zaraz do niego podleciał i nawijał- no powiedz Kuba hehehe
:ico_haha_01:
Tak sobie myślę, czy nie dawać mu MM na noc, może by wtedy przesypiał całe nocki??
ja tak próbowałam jak karmiłam, ale dopiero po całkowitym przejściu na butlę zaczął lepiej spać.
dzis lepiej niz wczoraj, ale ciagle lezy bo boli, mial 17 naciec na calym ciele
biedny, nacierpi się :ico_sorki:
mam wrażenie że się uwstecznia bo od dwóch dni tylko abuuu, beee itd bliżej nieokreślone zgłoski
pewnie skok rozwojowy i zaraz Was zadziwi nowymi wypowiedziami :-D zaczął podciągać się za pomocą kółek?
Murchinson napisał/a:
Markotka, Ania my kontrolę bioderek mielismy w 6 i 12 tyg., trzeci raz jak mały zacznie chodzić lub jak skończy rok-w zalezności co nastąpi szybciej.
to u was jeszcze inaczej
my byliśmy w 6tyg i później chyba w 14
Najważniejsze, że Pola zdrowa
no :ico_brawa_01:
W pracy zleciało
fajnie, że luźnie było, chociaż to na plus :-)
Badania lekarskie niestety mnie czekają
czyli jednak, dowiedz się czy nie musisz na to badanie zaświadczenia od gina mieć jak ja.
Mi ciocia kiedyś stawiała ogniowe bańki :ico_olaboga:
Zmykam, bo Pola mówi, żebym zamknęła już ten głupi komputer
mała mądrala :ico_haha_01:
na pół roczku
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
teraz czekam która mnie przebije z wagą bo u nas 9,250 kto da więcej???
wow :ico_szoking:
dostał podwyżkę w pracy
super, gratulacje dla męża :ico_brawa_01:
mała sobie leży na podłodze i co chwilę się kręci brzuszek-plecy-brzuszek i tak w kółko a w międzyczasie stuka zabawkami o siebie iw ielce zdziwioną udaje
agentka :-D
Byłam u gina, dostałam zaświadczenie i zmienił mi tabletki na takie z większą ilością estrogenów, żeby libido mi podskoczyło :ico_oczko:
zmykam już, bo właśnie Krzyś się obudził :-D