zostalismy skierowani do szpitala
Ojej oby to nic groźnego i byście szyb ko zdrowi do domu wrócili .
A teraz dalej śpi w wózku.
Miałam kiedyś pytać czy wy jak wrócicie z spacerku to rozbieracie dzieci i one dalej śpią ?
Bo moja gdy rozbiorę to się wybudza całkiem , zazwyczaj tylko rozsuwam kombinezon by się nie zgrzała i tak śpi z czapka nawet .
szkieletorek, oby jednak to nie była alergia :ico_sorki:
No a powiedz mi bo nit mi nie odpisał czy skaza białkowa to coś groźnego ?
To skarpeta Wiki:
Jaka cudna , i ty to wszystko od podstawy sama robisz? Świetne , zdolniacha jesteś.
Przemek stracił prace :ico_noniewiem:
No to nie za fajnie.Ale skoro szefostwo nie wie to może jak wróci to zadzwonią do niego by wrócił.
szkieletorek moja Mała też miała taką wysypkę to się zachowywało jak trądzik niemowlęcy, dermatolog jak byłam to mi powiedział że to łojotokowe zapalenie skóry. Ja przestałam na jakiś czas smarować kremami tylko solą fizjologiczną myłam i po paru tyg zeszło samo... Bo dermatolog mi tyle maści i pierdół przepisał że zaniemówiłam z wrażenia i stwierdziłam że na razie poczekam i dobrze że poczekałam bo samo jej wszystko zeszło:)
Wiesz nie sądzę by to trądzik , zresztą ja nie używam dla niej od urodzenia żadnych kosmetyków .Do kąpania smarowania buzi używam tylko i wyłącznie parafiny.
Zanim się obejrzymy to już będziemy podziwiać Twoją pociechę
Ojj chciałabym już :-D
Oj pamiętam jak ja byłam w tym tyg co ty to wydawało mi sie że to juz na dniach bedzie .Zobaczysz zleci ci i już niedługo będziesz piać o swojej małej i pytać nas czy innych dziewczyn na forum o porady .