27 lis 2011, 23:47
HEj dziewczyny,
Ja dzis mega leniwy dzien, u nas ciemno za oknem caly dzien i wichura taka ze az strach przez okno patrzec! Nie wiem jak jutro zuzia do szkoly pojdzie, oby sie uspokoilo!
Ja przespalam wiekszosc czesc dzionka, i teraz tez mi juz oczy leca wiec zaraz ide spac. Zaczyna mnie kosc lonowa bolec przy ruszaniu nogami, wiec chyba rozchodzenie spojen i wiazadel mnie nie ominie i w tej ciazy... Maly kopie coraz mocniej a Nell taka podjarana caly czas powtarza "a wies mamusiu, ja zawse chcialam miec braciska" :-D
Biniu, szybko zdrowiej, ah te nerki :-/ nie mialam wczesniej objawow zapalenie drog moczowych ze az tak wysoko infekcja siegnela? I uwazaj w szpitalu, myj czesto rece czyms antybakteryjnym, bo w Pl w spzitalach latwo gronkowca zlapac.... :-/
A wafle i ja znam , moja mama robila kiedys namietnie , z masa czekoladowa ale powiem szczerze ze nie przepadam bo dla mnie za suche to jest. zreszta ja i za ciastami nie za bardzo, chyba ze cos kwaskowatego albo owocowego w nich jest. Ze slodyczy to raczej ciastka z dzemem :-)