dzień dobry :ico_kawa: dałam małemu czopka bo już nie mogłam wytrzymać jego darcia się i wyginania -_- katar dzisiaj już lżejszy, więc mam nadzieję, że przejdzie :ico_sorki: A dziąsła spuchnięte, więc pewnie kolejne ząbki idą :ico_sorki:
tabogucka, ale i tak są ładne :)
ja miałam coś takiwgo, tylko trochę mniej tych koralików było:
a sklep gdzie kupiłam już zamknęli, a samej mi się nie chce robić teraz (bo robiliśmy z mężem swego czasu :D )
,ten katar ma już ponad tydzień,no i widzę że już zrobił się żółty
ajaj.. a ja tu panikuję z lejącym się katarkiem :ico_sorki: zdrówka!!! Ta pogoda teraz jest paskudna.. U nas przedwczoraj było 10stopni i słoneczko, wczoraj 3, a dzisiaj 8, tyle ze sztorm na morzu i wieje znowu strasznie... :ico_sorki: Wiec sobie chyba spacerek daruję dzisiaj, żeby Małego nie zawiało bardziej :ico_sorki:
Ale może zostawię Małego M. i sobie pojadę na 1,5h do centrum, chociażby połazić :ico_sorki:
ale on jest super,i jaki wesoły chłopczyk,moja tak nie kuka,bravo ślicznego ma synuśia,,,
Dziękuję :ico_sorki: jest naprawdę kochany, ale czasami nie mam juz do niego siły, bo jak sie wścieknie to marudzi strasznie :ico_sorki: głównie jak go na chwilę zostawie samego :ico_sorki: trzeba szybko drugie sobie zrobić, to się sobą zajmą :ico_haha_01:
pytałam o to jedzenie bo powoli bede przechodzić na butle i kompletnie nie wiem jak to wszystko ułożyc
powiem Ci, że ja miałam plan rozpisany, trzymałam się go w miarę z poślizgiem o 30minut, a teraz daje Małemu jeść jak wstanie po drzemkach i jak widzę że już mlaszcze i się kręci, no chyba ze nie chce jeść to niestety muszę mu na siłę wciskać, żeby z wagi nie zjechał :ico_sorki: