Witam się w nowym roku i życzę Wam wszystkiego dobrego. Oby ten rok był lepszy od poprzednich i przynosił same radości.
marcz89, fajnie, że bierzecie ślub :-D Oliwka jaki pulpecik się zrobiła :ico_szoking: śliczna i taka uśmiechnięta
szkieletorek, u nas wieczorami jest o tyle trudniej, że Wiki rozbudza Piotrusia, a on później ze zmęczenia nie może zasnąć, jak mąż ma ranki, to jest lepiej, bo wtedy on kładzie Wikę
martasz, drogi ten robot :ico_szoking:
elibell, zdrówka dla Elizki i wytrwałości dla Ciebie :ico_sorki: ja to już bzikowałam, jak dzieci ponad 3 tyg. chore były :ico_noniewiem: teraz Wiki ma katarek, ale na tym koniec, więc nie panikuję :ico_sorki: Fajnie, że do PL się na wiosnę wybieracie :-D Dorianek boski :ico_brawa_01: Nawet Wice się spodobał
Agus, moja przyjaciółka brała ślub kościelny 3 lata po cywilnym i też się bała, że nie będzie tych emocji, a jednak były, nawet popłakała się w kościele
Kocura Bura, ale dzika impreza u Was była :-D ale Maciek się zmienił :ico_szoking: a jakie włoski :ico_brawa_01: i też taki papuśny się wydaje, tylko mój Piotrek taka chudzinka
izuś_85, super wieści :-D dużo zdrówka dla Przemka :ico_sorki:
a poza tym nie podoba mi się ta jej główka że tak na jedna stronę trzyma często
mój Piotrek też :ico_noniewiem: w połowie stycznia idę na szczepienie, to się wypytam
jula81, fajnie, że też bierzecie ślub :-)
Super, że udały się Wam imprezki :ico_brawa_01: ja też nie mogę narzekać. Mieliśmy z mężem siedzieć przed TV i oglądać filmy i się objadać, efekt był taki, że Piotruś ładnie zasnął o 20:30 i przeniesiśmy się z Wiką do jej pokoju. Wiki tańczyła, my sobie pogadaliśmy :-D już nie pamiętam kiedy tak rozmawialiśmy :ico_brawa_01: Wiki zasnęła o 23:45 :ico_oczko: szkoda, bo widok o 24-tej mieliśmy super :-D