my bedziemy jedynie jutro dzwonic bo przez te rozmowy o prace kompletnie mi kartki wyslac wylecialo z glowy :ico_sorki:robiłam dla dziadków kartki

wyobrażam to sobie :ico_haha_01: hehe :-Dale to jego malowanie też długo nie trwało a wszystko dookoła pomazane :ico_olaboga: włącznie ze mną ;p

a dziekuje i stawiam własnie :ico_tort: za 9 miesiecy Blaneczki ale przeleciało juz tyle jest na swiecie co w brzuszku ;)))patrycjaaa, wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Blaneczki za 9 miesięcy !!! :-D :-D :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Aniaaa napisał/a:
patrycjaaa, wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Blaneczki za 9 miesięcy !!! :-D :-D :-D
to supermoja siostra jest juz w domu z małym

no co ty mi tez czesto puszczają nerwy to dlatego ze chcesz dla Filipka jak najlepiej i moze jestes przemeczona ja czasem tez jestem juz taka zła na Blankę jak mi np dlugo nie hcce zasnąc i sie odpycha odemnie albo jak ja karmie i mi łyzkee wytraci z jedzeniem a mało co zje bo tez bym chciała zeby wiecej jadłaa ja zła na niego byłam aj chyba zła ze mnie matka :ico_placzek:
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość