witam
Milena wczoraj zasnęła jeszcze jakoś po 17 ipo 18 wstała,na noc dzieci mi poszły dopiero przed 22 spać :ico_sorki: za to w nocy 1 pobudka po 3 była,ale za to o 6 już pobudka na całego...teraz mała śpi już pół godzinki,pewnie 3 drzemki nas czekają :ico_noniewiem:
na obiad dzisiaj ogórkowa,a co Milenie jeszcze nie wiem :ico_noniewiem:
markotka ja wiem,że mleko krowie obciąża nerki :ico_sorki: ale małej rozrabiam jeszcze z wodą,a MM w ogóle nie chce,musiałam wyrzucić pół opakowania bo już nie chciała...
Mariola_Larose u nas mąż też chciał wesele,a ja nie i dał się przekonać w końcu bez wesela,po co mam imprezę robić dla kogoś skoro i tak mi się to nie zwróci,a po 2 jak chcą potańczyć to są inne imprezy :ico_oczko: a księdzu pewnie 100 zł w kopertę damy za ślub i tyle,niech się cieszy :-D tak więc u nas to nieduży koszt,bo i tak małej roczek zrobimy
czyli byl sam A u lekarza?
tak
bo to było tak,że dzień wcześniej dzwoniłam powiedzieć żeby mi lekarka skierowanie wypisała dla Hani do poradni rehabilitacyjnej i miała mi to odebrać siostra A i odebrała,ale jak on pojechał to ona wypisała dla Mileny a nie dla Hani,więc pojechał wypisać jeszcze raz :ico_sorki: a ona mu powiedziała,że Milenie wypisze też do innego lekarza bo podejrzewa u niej to obniżone napięcie i żeby to skonsultować i coś mu o rękach gadała ale on nie pamięta :ico_puknij: dlatego do lekarza wolę sama jechać bo przynajmniej wiem o co chodzi
u nas też mrozik i -9 jest
po obiadku chyba do koleżanki się przejdę jak będzie w domu i spacerek zaliczymy