dzieki ...oj przyda sie przyda!!! :ico_sorki:NowaSejana, tabogucka, zdrówka życzę dla Was i maluchów!!! :ico_sorki: :ico_sorki:
nie smiejcie sie ale dzis w koncu rozebralam i wynioslam choinke :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: przy okazji poprezstawialm graty w duzym pokoju...i zrobilo sie jakos tak przestrzennie :-D
stolik do kawy z ostrymi kantami na poziomie glowki siedzacego Szymka wstawilam za sofe z boku wiec jest juz bezpiecznie :ico_brawa_01:
a dziec zachwycony bo jego graty tez poprzestawialam i wydaje mu sie ze jest w nowym miejscu :ico_haha_01:
[ Dodano: 30-01-2012, 15:55 ]
z praca lipa...po nocach spac nie moge i starszne mam skurcze lydek :ico_placzek:
szpital sie nie odezwal wcale i jestem zdziwiona bo to poprostu niegrzecznie :ico_nienie: a jak ja dzwonilam dzis to wlacza sie sekretarka automatyczna...
a moze ona tez chora albo cos???
nie wiem czy nagrac wiadomosc czy dalej probowac... :ico_noniewiem:
Urzad od zasilku dla szukajacych pracy jaja sobie robi bo powinnam miec na konci edzis kwote za 3 tyg.a tu nic :ico_zly: ja do nich dzwonie a oni ze nawet nie zaczeli robic tego przelewu :ico_puknij:
maja dzis do 17ej lub jutro do 9:20 zadzwonic i poinformowac kiedy bede miala pieniadze na koncie :ico_sorki:
Dobra wiadomosc taka ze ze wzgledu na ten zasilek nie powinnam wcale placic council taxu...a to 742zl a zla ze i tak bede musiala zaplacic a oni potem to jakos odlicza bo sie napewno do srody nie wyrobuia ze wszystkimi formami :ico_olaboga: