Ojej współczuję .Może to ząbki .iza ma ostatnio ciężkie dni i noce, płacze masakrycznie, cały czas chce tylko na ręce :ico_olaboga:
Bo co innego mogłoby być.
A ja pojadłam i teraz śpiąca się robię.
to chyba większość kobiet tak ma. Ja na pewno też. Bo tak jak mówisz, nie trzeba o niczym myśleć, ale na prawdę super, że się u was poprawiło :ico_brawa_01:Ja zawsze na wyjazdach mam ogromna ochotę.
A to dlatego że nie muszę nic robić.Nie mam sprzątania na głowie, gotowania prania i myślenia co by tu jeszcze zrobić.
no niby tak, ale ja się boję za granicę wyjeżdżać. Zawsze to lepiej w swoim kraju, w swoim języku. Nie daleko rodzina i znajomi, a tam trzeba by było wszystko odnina eeee tam jak coś sie przytrafi (bo nie macie konkretnego zabezpieczenia) to tylko szybciej za granice wyjedziecie więc w sumie plus by był, szybciej w temacie sie obeznacie i szybciej język będziecie poznawać - zwłaszcza jak Norwegie wybierzecie - a Ty lubisz chłód wiec tam ci się spodoba hihihihihihi

Dlaczego?No ja bym nie dała rady adoptować dzieckatrzecie adoptować.
hehhe jak kucharz wyglądaPokaże wam mojego łobuza jak się bawił torbą po pampersach :-P
ihihi uciumkany po uszy ,ale jaki on już dużyA tak moje dziecko dziś biszkopta wcinało :ico_olaboga:
Wiesz co nie uważam że te dzieci są gorsze.To nie o to chodzi ale jakoś bałabym się wziąć takie dziecko. Nie wiadomo kim była matka czy nie piła w ciąży. I nie wiem czy bym potrafiła pokochać jak swoje.Dlaczego?No ja bym nie dała rady adoptować dzieckatrzecie adoptować.

ja dawałam jak miał 3 miesiace spróbować na łyżeczce tzn tak dwie łyzeczki plastikowe do pociumkania jabłuszka :ico_sorki:Kwiatunio i Iza, bo Wasze pociechy też na modyfikowanym, dawałyście pierwsze jarzynki i owoce po 4 miesiącu czy trochę przed już można?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość