Witam porannie :)
Jeszcze kilka takich nocek a się wykończę... mały ciągle przez sen marudzi i ciąglę muszę być na baczność

Mojej kumpeli córka- jedna z bliźniaczek w wieku Maksia ma już 12 kg :ico_szoking:Zoola Igor ma 11 kilo i 86cm :ico_haha_01:
Zdrówka kochana :ico_sorki: obyś lepiej się poczuła :ico_sorki: Mój K też zdycha, cały papier toaletowy mi wysmarkał, bo po co wyjąć z szafki chusteczki :ico_olaboga:ja nadal fatalnie się czuję. Głowa pęka, nie mam siły na nic.

Z miłą chęcią bo inaczej padnę na pyszczek :ico_kawa: :ico_oczko:ktos dolaczy do :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: ??
To Cie przebiję, my dziś 5.03-Mateuszek wyspany i radośnie oznajmił w nianińce "mama ama" więc rodzice spać nie mogą. Wszystko już zrobione, na obiad będzie krupnik.nie ma to jak pobudki po 6, na wzszystko jest czas :-D :-D :-D

zdrówka :ico_sorki:ja nadal fatalnie się czuję. Głowa pęka, nie mam siły na nic.
:ico_szoking: :ico_szoking: to czym ją karmi? :-DMojej kumpeli córka- jedna z bliźniaczek w wieku Maksia ma już 12 kg :ico_szoking:
więcej czasu na wszystko :-Dnie ma to jak pobudki po 6, na wzszystko jest czas
nie wiem,ale na pewno mniejsze od ostatniego szczepienia :-)Aaa,miałam zapytać jak ciemiączko u maluchów-u nas już prawie nie ma 0,5x0,5.
chłopak się wyspał to koniec laby :ico_haha_01:my dziś 5.03-Mateuszek wyspany i radośnie oznajmił w nianińce "mama ama" więc rodzice spać nie mogą.

u siostry mezaa gdzie siostra psa zostawiła?
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość