hej kobietki
u mnie wichura za oknem i siedzimy w domku
już dawno sprzątnięte,Hania poszła do Wojtka,a Milenka i tatuś śpią :-D
co do pedancików to moja do takich nie należy :-D zmiata z podłogi wszystko co się da,najmniejszy paproch z drugiego końca pokoju wypatrzy i dotrze i zaraz w dziubek :ico_olaboga: byle się cokolwiek do buzi zmieściło to będzie skonsumowane! ostatnio w kupie znalazłam takie farocle z koca,bo mamy 1 koc taki co sobie spokojnie można skubać i mała musiała się któregoś dnia do niego dorwać,bo obecnie on na łóżku leży :ico_sorki: a upaprana jedzeniem niemiłosiernie,choć jak ją karmię to raczej brudna nie jest,ale jak Hania dała jej wafelka czekoladowego to jak ją zobaczyłam po konsumpcji to :ico_szoking: :ico_szoking: wszystko brudne,a ona się cieszyła i umyć nie chciała :-D ręce dzisiaj wyklejone w lizaku i się cieszyła,że do dywanu ręce się przyklejały :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Hania była czyścioszkiem,potrafiła się przebierać jak tylko plamka była na ubraniu,teraz jej przeszło :ico_oczko:
Ania gratulacje dla brata :-D kuzyn mojego męża (on 20, ona 21) już wie, że będzie miał synka, więc ubranka po Krzysiu akurat im się przydadzą, daliśmy im już jakiś czas temu jak nie znali jeszcze płci, też nie są w łatwej sytuacji, tyle że oni starali się o to dziecko :ico_noniewiem:
dziękuję :ico_sorki:
a tego kuzyna męża to nie rozumiem,tym bardziej,że jak piszesz są w niezbyt dobrej sytuacji a o dziecko się starali :ico_noniewiem: no ale oby się powiodło,przynajmniej masz komu ciuszki oddawać :ico_oczko:
wiola85 umęczycie się okropnie,jak nie ząbki to choroby,współczuję :ico_sorki: :ico_sorki:
Mariola_Larose fajnie,że znalazł się jakiś sposób aby Igorek troszkę lepiej spał :ico_sorki:
Koroneczka, trzymam kciuki za bratową :ico_sorki:
A słyszałyście o tej kobiecie z Wrocławia? Była w ciąży 3-trojaczej. W 21 tc urodziła 1 dziecko ale zmarło. Dalszy poród udało się zatrzymać ale ona musiała leżeć w takiej pozycji, że głowa była pochylona do przodu i niżej niż nogi. Po 75 dniach leżenia na specjalnym łóżku urodziła pozostałą 2 dzieci-oba maluchy zdrowe.
nie słyszałam :ico_szoking:
dobrze,że chociaż 2 zdrowa się urodziła :ico_sorki:
Moja znajoma poroniła w 21 tygodniu, na łóżku szpitalnym w pokoju przy mężu urodziła martwą dziewczynkę. Lekarze na to, że ma skurcze mówili, że tak ma być :ico_sorki: Zabieg miała planowany na następny dzień. Straszna trauma
okropne co musiała przejść :ico_placzek:
Własnie mój D bawił się z młodym na dywanie i...usnął :ico_haha_01:
:-D :-D :-D