Wytrzymal bez jedznia 10 godz, juz nie pamietam kiedy bylo az tak dobrze bo przez ostatni czas wracal do nocnych posilkow
to u nas Milena dłużej wytrzymuje bez jedzenia w nocy i od dawna w nocy nie je,w sumie jak przestała pić mleko jakoś w grudniu
u nas przerwa jest od 19.30-20 do około 8,więc 12 godzin :-)
Maksio chodził dziś sam bokiem przy rtvce :-) jak się zachwiał chwycił się szafki ale parę kroków sam zrobił :ico_brawa_01:
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Co dziś pichcicie na obiadek??
mam zupkę z wczoraj,ale jutro będzie mielone chyba albo pierogi :ico_noniewiem:
to tylko ja karmie mala piersia? chyba :ico_oczko:
nie mam pojęcia :ico_noniewiem:
kuzyn już pojechał,dzieciaki szczęśliwe bardzo,kupił nawet Hani pantofelki czarne błyszczące i baba w sklepie źle zmierzyła bo miało być 17 cm wkładka a nie 16 cm i wziął z powrotem i mam nadzieję,że wymieni mu na większe :ico_sorki:
na roczku go niestety nie będzie,bo z Holandii przyjedzie dopiero w czerwcu,pytał już o prezent dla chrześnicy ale nie wiem co by mógł kupić,powiedziałam,że może fotelik,ale w sumie do czerwca to mała mi w tym i tak nie pojeździ więc sama będę musiała kupić :ico_sorki:
Milena padła w łóżeczku dosłownie w minutę jak ją położyłam,tak wujka wymęczyła,że miał dość i ona też bo tak szybko to nigdy nie zasnęła :-D :-D
Hania chyba też się zdrzemnie bo już do łóżka swojego poszła :ico_noniewiem: