napisałam wreszcie wypowiedzenie umowy z netem z orange i cyfrowym polsatem :ico_sorki:
jutro jedziemy Hani buciki na wiosnę kupić to od razu zawieziemy rozwiązania umów i niech mnie cmokną :ico_sorki: najwyżej może mnie parę dni nie być,choć rozłączenie neta pewnie od razu nie nastąpi bo jest miesiąc wypowiedzenia,ale zacznę szukać lepszego i tańszego :ico_sorki:
dzieciaki śpią od jakiś 20 minut :ico_sorki:
u nas był brat A z żoną i tak zeszło przy kawce :ico_oczko:
zwykle tak jest :ico_noniewiem:Jak będzie wiosna, już wcale nie będzie tu nikt zaglądał :ico_noniewiem:
chyba,że będzie padać to ruch się zwiększy :ico_haha_01:
że ja nic nie wiedziałam to bym obejrzała :ico_noniewiem:Wczoraj leciał na tvn "Szept"
:-D :-DMaksio chodzi z samochodzikiem w ręku, jeździ nim po narożniku, chodzi z jednego końca na drugi i robi brrrrrrr aż mu ślina do pasa cieknie :ico_oczko: :ico_oczko:
musi śmiesznie tak wyglądać :ico_haha_02:
masz wyobraźnię :-DKiedyś coś oglądaliśmy (jakiś kryminalny film), po filmie ja poszłam spać, D coś jeszcze robił i jak kład się do łóżka to ja taki wrzask podniosłam jakby mnie chciał zabić bo wydawało mi się że ktoś z nożem nad mną stoi :ico_puknij:
ale super :ico_brawa_01:Aaaa, Koroneczka dziś u mnie były bociany i pełno zielonych pąków na drzewach więc chyba ta wisona już jest :ico_brawa_01:
u nas jeszcze boćka nie widać,a pąkom się nie przyglądałam :ico_sorki: czuć jednak wiosnę w powietrzu :-D
uwielbiam ćwierkanie ptaszków :ico_brawa_01:Jak się rozkwilą można tylko słuchać :-) :-)