A ja Tomka zaprowadziłam do szkoły pokręciłam się w domu i poszłam spać o 10 wstałam z trudem o 12:30 bo Tomka musiałam odbierać :ico_olaboga:
Aniula jejku Ty już masz konkretną datę :ico_szoking: to nie przelewki ale boisz się trochę?
Madleine ale smaku narobiłaś truskawkami :ico_nienie: chociaż jeszcze większego Kasiala czereśniami. Chociaż cena zabójcza :ico_olaboga:
ja mam 0 rh- a mój mąż AB rh+ i mój gin powiedział, że żadnego zastrzyku nie będę miała bo to mój pierwszy poród.....
ja konfliktu nie mam, ale z tego co słyszałam przy pierwszym dziecku nie występuje konflikt więc co za tym idzie nie trzeba dawać żadnych przeciwciał. Potem jak dziecko się rodzi i ma grupę krwi + to znaczy że przeciwciała się wytworzyły i trzeba dać zastrzyk ale nie wiem czy od razu po porodzie czy dopiero w następnej ciąży. A jeśli by dziecko miało minus po Tobie to znowu nie trzeba by było zastrzyku dawać. Więc ja bym ufała lekarzowi :ico_sorki:
A z tym mierzeniem to nie mam pojęcia. Jak mierzę się w brzuchu to po prostu w najszerszym miejscu.
.2700 wiec niewiele
nastawiasz się na 2700 a Agatka będzie 4kg ważyła :-D A ile ważył Patryk?