co do pepka to u smyka spirytusem robiłam a małej 2 razy dziennie octaniseptem i patyczkami. wyczytałam że to kiedy odpadnie zależy od grubości pępowiny. u smyka też chyba ze 2 tyg w sumie był a potem długo podkrwawiał jeszcze :ico_noniewiem:
Malutka pocysiała i lula a smyk przyszedł z pkola io już zdążył awanture zrobić :ico_olaboga:
jak ona spi to on robi wszystko żeby ją obudzić, tłucze sie jak wściekły. ona na razie nie reaguje ale potem będzie pewnie gorzej :ico_noniewiem:
my smykowi teraz chyba więcej uwagi poświęcamy niż przedtem ale to ciągle mu mało :ico_olaboga: nie chce sie bawić sam nawet 5 minut, kurcze...
ciekawe jak tam
Aniula,napisz kobietko coś o swoich pociechach bo ciekawa jestem jaka Polcia jest i jak Nadia reaguje :ico_sorki:
[ Dodano: 22-06-2012, 14:19 ]
A masz jakiekolowiek objawy> Skurcze przepowiadajace?
ja wiem jedno- nie czekajcie na nie za bardzo. mi opadł brzuch, to jedyny objaw w sumie. czopa nie ujrzałam, dopiero na przedporodowej po tym "milusim" badanku rzezniczki. Skurcze chyba każda jakies miewa to trudno określić czy coś przepowiadają. uważam że poród może sie zacząć bez zapowiedzi :ico_haha_02:
ależ trzymam kciuki!!!!przydałaby sie jeszcze jakaś czerwcowa niunia albo ze dwie :ico_brawa_01:
my z
Aniulą to pełna synchronizacja :ico_oczko: