oj dziękuję za pochwały :ico_wstydzioch: ale az tak super nie zawsze sie czuje... :ico_wstydzioch:
nastromo to świetny pomysł, jak masz ciekawy plan oraz swoj wkład finansowy to mozna spróbować... :-) a co jaki to byłby interes???
Gabi święta nad morzem lub w gorach...cudo...chyba nie muszę pisac ze już zazdroszczę :ico_wstydzioch: :ico_oczko: :-) nam sie marzy w gorach...ale to tylko marzenia...
Patryczkowi też dają wiecej niż ma...a jak dodam ze wcześniak to robią duże oczy hihi :ico_oczko: Ja też sie przyzwyczaiłam do tego gdyż moj Dawidek też zawsze wyglądał na starszego...mimo ze ma niecałe 5 lat...to już rok temu pytali sie czy już do pierwszej klasy chodzi... :-)Powiedzcie mi ile mniej wiecej mierza Wasze maluszki ?
Bo wszyscy mi mowia ze Martyna jest bardzooo dluga jak na 10 mies dziecko i wyglada jak ponad roczne dziecko :ico_noniewiem:
e...jeden taki wyskok z winem nic nie zaszkodzi w diecie :-)mam takiego doła, że się po prostu upiłam z rozpaczy i dietę szlag trafił..
:ico_szoking: a co takiego powiedzieli???ostałam delikatnie mówiąc zrównana z ziemią
ja mam ochote na popołudniową :-DKtóraś ma ochotę na poranną kawke??