zmieniała się jak w kalejdoskopie!
do tych dwóch/ trzech lat w ogóle nie podobna do siebie. no, może minimalnie.
super tak patrzeć, co?
fajne papusie białe miała mała Martynka.
taki mały słodziak był :) i masz rację że się zmienia tylko ciągle te wielkie oczyska ma :ico_oczko:zmieniała się jak w kalejdoskopie!
do tych dwóch/ trzech lat w ogóle nie podobna do siebie. no, może minimalnie.
super tak patrzeć, co?
Sie teraz nameczysz,ale wierze,że Tobiko szybko zajazy o co chodzi i nie będzie siusiał na podłoge :ico_sorki: Wiesz to dopiero 2 dzień jeszcze chwilke i mysle,ze bedzie sam do nocniczka siusiał :ico_sorki:nocnikowania dzień nr 2
Moim zdaniem takie sałatki są zdrowe i dostarczają nam wielu witamin :-) ja takie bardzo tez lubie jeść :-)ja caly czas jem takie salatki
Ja równiez tak mam jak jest zmiana pogody,mam zwyrodnienie kolan i jak tylko zmiana pogody,albo ma spaść deszcz to normalnie ból ciśnienie i chodzic az nie mogę :ico_noniewiem:nogi też mnie coś bolą, może na tą zmianę pogody
jeszcze raz wszystkiego najlepszgo dla Twojej córeczki,przyznam,ze wyrosła na baardzo ładną dziewczynkę,a Ty miałaś ładniutki ten brzusio hihi :ico_oczko:moni26

To sobie wyrakałam :ico_brawa_01: Właśnie czytam wasz wątek ciążowy, ale dużo napisałyście od początku.Tibby to jak już chcecie 2 dziecko to jeszcze 2 cykle pozostaną w razie czego, ale trzymam kciuki, aby teraz już byłaś 2 w 1. Aby ja załapałam się na ten wątek to musiałabym zajść w pierwszym cyklu a wiadomo to już nie takie proste, ale może załapie się chodź na 2013.
czułam się jak wieloryb :-D p :-D przytyłam prawie 19 kg :ico_oczko:
jeszcze raz wszystkiego najlepszgo dla Twojej córeczki,przyznam,ze wyrosła na baardzo ładną dziewczynkę,a Ty miałaś ładniutki ten brzusio hihi :ico_oczko: ]moni26
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość