jeszcze po kilka sztuk body i pajacyków w rozm od 56-62-68 i będzie ekstraśna wyprawka.
Mówisz,ze dobrze kupiłam? :-) ja jeszcze na pewno zakupie wiecej,ale wczoraj tak poszłysmy do sklepu z kolezanka i nie dało rady kupić tych pierwszych ciuszków :ico_sorki:
jestem ciekawa jak często będzie mi robiła to usg bo na razie już dwa miałam i jutro trzecie
Ja mialam na samym poczatku co tydzień czy dwa z racji tego,ze hmm miałam duzego krwiaka na macicy i trafiłam z krwotokiem do szpitala a po szpitalu okazało sie,ze mam ciąże bliźniaczą i wtedy to musieli mnie częściej badać...tak do 13tc w kółko prawie :ico_noniewiem: Jak mineło zagrozenie krwiakiem bo maleńka urosła a ja brałam leki aby nie krwawić to okazało się,ze drugi dzieć sie przestał rozwijać..i od tej pory mam USG co miesiąc,aaa no i z racji tego,ze ja biore sterydy malutka musiała byc monitorowana częśto znaczy jej serduszko.w tej chwili w końcu mogę sie cieszyc ciążą :ico_sorki: a sterydy uratowały mnie i ją :ico_sorki: bo mam niedoczynnośc nadnerczy i bez tego leku bysmy nie zyły ja i ona :ico_noniewiem:
. Oj troszke sie stresuje...
bedzie dobrze,zobaczysz :-)