o jak miło sie was czyta :ico_haha_02:
mad Patryczek już chodzi...pierwsze kroczki zrobił mniej wiecej wtedy gdy też Martynka swoje zrobiła...a rozchodził sie na dobre od tego weekendu :-)
gabi odliczam i nie moge sie doczekac...bo strasznie krucho u nas z kasą...

na żadne przyjemności nie możemy sobie pozwolić...taka wegetacja...ktora mnie juz przeraża...tydzien temu mąż dostał wypłatę...a w portfelu pustki po opłaceniu rachunkow, kredytu. Pożyczamy, oddajemy i tak w kółko. O nowych ciuchach dla dzieci i dla nas to moge tylko teraz pomarzyć. :ico_wstydzioch:
W tym roku to już bym chciała byc z dziećmi, bo Patryk jest coraz fajniejszy, Dawidek super starszy brat, pogoda coraz ładniejsza...a ja będe musiała sie z nimi rozstawac na dłuuuugie godziny...ale coś za coś!!! Kochana masz super, super, super!!! :-) I ciesze sie ze poprawił sie Tobie humorek :-D :ico_brawa_01: :-D
oprócz tego odwiedziliśmy moją chrześnicę, która jest rok starsza od Oleńki i dostaliśmy trzy wory ciuchów wieć w zasadzie jesteśmy zaopatrzeni na wiosnę i lato:)))
o ja alez fajnie!~!!! :-) pokaz malutką :ico_haha_02:
no i Kuba coraz ładniej sam chodzi już nie szuka podparcia tylko idzie do przodu
to prawie wszytkie nasze zimowe dzieciaczki już chodzą :ico_brawa_01: :-)
co do meg samopoczucia to tez myśle ze brakuje jakiś witaminek...choć noce też mogły sie do tego przyczynić...bo nadal są kiepskie...mnóstwo pobudek, a najgorsza to byla noc z soboty na niedzielę...gdy spałam raptem trzy godzinki...bo Patrykowi odechciało sie spac :ico_zly: I nie widze tego aby szybko poprawiły sie...nawet juz tego nie oczekuję...
Buciki zimowe mamy po starszym bracie...jak nowiutkie, rozmiar na bucie pisze 21/22. Wiosenne też mamy trzewiki , tez jak nowki wyglądają, z Bartka ( takie fundnęłam Dawidkowi, potem żałowałam , bo były tylko na jeden sezon, nigdy wiecej tego błędu nie popełniłam hihih :ico_oczko: )...rozmiar 23...no chyba ze nóżka bedzie do nich za mała to wtedy kupię nowe
aga trzymam kciuki za podjęcie dobrych dla was decyzji...i wracajcie do nas szybko!!!!